Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР провела робочу зустріч з Комісією з цінних паперів Йорданії


04.04.2012 09:44

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондовому ринку) та Комісія з цінних паперів Йорданії, під час другого засідання Спільної українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва, провели робочу зустріч, на якій обговорили актуальні питання та напрями співпраці. Зустріч українських та йорданських високопосадовців відбулась 3 квітня 2012 року в м. Амман; Україну представляв Олексій Петрашко, член НКЦПФР, йорданську сторону – Мазен Наджиб Ватаіфі, Директор Департаменту досліджень та міжнародних справ Комісії з цінних паперів Йорданії.

«Під час зустрічі ми обговорили засади співпраці щодо обміну інформацією про порушення або передумови порушень на фондових ринках обох держав та використання цієї інформації, надання консультацій та обміну досвідом у цій сфері. Тепер ми можемо говорити про більш вільний обмін інформацією та об`єднання зусиль щодо захисту прав інвесторів, а також боротьби з правопорушеннями на фондовому ринку, більшість яких останнім часом, нажаль, набувають інтернаціонального характеру, - зазначив пан Петрашко. – Також ми плануємо стати до реалізації скоординованих та взаємно узгоджених дій щодо регулювання, нагляду, контролю та боротьби з правопорушеннями на фінансових ринках обох країн».

Наразі НКЦПФР продовжує роботу у напрямі співпраці з регуляторами ринків цінних паперів Росії, Вірменії, Єгипту, Грузії, Молдови, Хорватії, Румунії та Китаю.

Нагадаємо, що Комісія активно співпрацює з більшістю міжнародних організацій, які працюють в галузі ринку капіталів та фінансових послуг, включаючи Міжнародну організацію Комісій з цінних паперів (IOSCO), Організацію економічного співробітництва та розвитку (OECD), Міжнародну фінансову корпорацію (IFC), Світовий банк, а також Комісії з цінних паперів інших країн та Міжнародні донорські організації, які працюють в Україні.


Теги: | НКЦПФР | захист прав інвесторів | IOSCO | регулятори ринків цінних паперів | ІFC |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.