Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ презентує оновлене програмне забезпечення для формування та подачі звітності емітентами до НКЦПФР


02.02.2012 10:11

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) розробило і впровадило оновлене програмне забезпечення – SimpleReports для формування звітності емітентами до НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку). Основним нововведенням стала можливість формування особливої інформації емітентами цінних паперів.

В оновленій програмі реалізовано функцію перегляду і корегування помилок, які виникають під час формування двох типів звітності. При цьому модулі перевірки включають в себе повноцінний набір фільтрів, які застосовуються прийомною програмою НКЦПФР. Така функція дозволяє користувачам корегувати можливі помилки ще на стадії заповнення і одразу подавати правильно оформлені документи в Комісію.

«Поєднання квартальної звітності та особливої інформації емітентів цінних паперів  в одній програмі SimpleReports робить трудомістку процедуру подачі звітності простою та зручною для користувачів. Також використання оновленого програмного забезпечення відтепер не потребує ведення реєстраційних ключів, – зазначив начальник відділу інформаційних технологій АРІФРУ Володимир Чуб - В лютому ми плануємо презентувати оновлену версію програми вже для формування річної звітності емітентами цінних паперів відповідно до змін законодавства».

Тепер на інтернет-порталі АРІФРУ www.smida.gov.ua для зручності користувачів у вільному доступі розміщене оновлене програмне забезпечення для формування квартальної звітності та особливої інформації.



За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до прес-служби АРІФРУ:            
e-mail: press@smida.gov.ua
тел. (044) 498 38 16


Теги: | АРІФРУ | SimpleReports | програмне забезпечення | звітність емітентів | особлива інформація |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.