Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ презентує оновлені юридичні послуги у галузі правового регулювання операцій з цінними паперами на фондовому ринку!


08.08.2012 09:20

   Спектр юридичних послуг, що надає Агентство, включає як теоретичний так і  практичний досвід роботи спеціалістів у галузі корпоративного права та професійної діяльності на ринку цінних паперів. Це гарантований кваліфікований підхід до вирішення цілої низки питань з якими повсякденно стикаються емітенти цінних паперів.

   На сьогоднішній день перелік юридичних послуг Агентства доповнено можливістю приведення діяльності акціонерних товариств у відповідність до вимог законодавства, послугою з реєстрації публічних та приватних акціонерних товариств, підготовки необхідних документів у разі приєднання або перетворення акціонерних товариств, зміни видів економічної діяльності (КВЕД) та інших послуг у галузі правового регулювання операцій з цінними паперами на фондовому ринку.

  «Серед основних переваг Агентства є постійне вдосконалення та розвиток головних напрямів нашої діяльності, у тому числі, правового регулювання операцій з цінними паперами  на фондовому ринку, – прокоментувала оновлення переліку юридичних послуг Анна Радченко, заступник директора Агентства. - Адже зміни у законодавстві, введення нових вимог до оформлення документів потребують постійного моніторингу нормативно-правових актів та застосування їх на практиці».

На сайті Агентства є можливість детально ознайомитись с повним спектром юридичних послуг, та обрати ті, які необхідні саме Вам.

 

 

З усіх питань, прохання звертатись за телефонами:

+38 (044) 498 38 15

+38 (044) 287 56 70

e-mail: office@smida.gov.ua 


Теги: | АРІФРУ | Анна Радченко | юридичні послуги Агентства |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.