Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ презентувало свої основні напрямки роботи та принципи діяльності


06.03.2012 16:11

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України ) спільно з  Асоціацією «Фондове  партнерство» організували черговий День Розвитку ринку, що відбувся 2 березня 2012 року.                                                                                                                                                                                                                            

До участі у заході були запрошені представники регулюючих органів, бізнесу, українських громадських організацій, та усі зацікавлені в розвитку фондового ринку особи. АРІФРУ представляв  директор, Юрій Бойко, також у заході взяли участь Андрій Заїка, начальник Управління  інформаційних технологій НКЦПФР та Ірина Заря, Президент Асоціації «Фондове партнерство».

У своїй доповіді пан Бойко акцентував увагу на основних напрямках роботи АРІФРУ та принципах  діяльності , якими керується Агентство, та детально  зупинився на подальших планах роботи. «Головним напрямом діяльності Агентства залишається реалізація повноважень НКЦПФР в частині організаційного, технічного та ресурсного забезпечення у сфері регулювання ринку цінних паперів та розвитку інфраструктури фондового ринку. Тому чимало уваги ми приділяємо саме функціонуванню системи розкриття інформації на фондовому ринку України, тим самим  реалізуємо захист прав інвесторів. Основною метою є створення та ведення єдиного інформаційного масиву даних емітентів цінних паперів, що в свою чергу сприятиме відкритості та прозорості фондового ринку» - зазначив Юрій Бойко, директор АРІФРУ.

Зокрема, серед інструментів розвитку фондового ринку зазначались реалізація Програми підвищення фінансової грамотності населення України, створення Єдиного інформаційного центру та Системи моніторингу фондового ринку, реалізація проекту Mini IPO та вдосконалення продуктів  Агентства.

Серед планів організаторів – зробити такі зустрічі постійними та долучати до обговорення експертів та учасників фондового ринку, задля вдосконалення системи розкриття інформації і розвитку фондового ринку України в цілому.

 

 

Отримати консультацію з приводу надання послуг Ви можете, звернувшись до Агентства:
тел.     (044) 498-38-15/16, 287-56-70
факс    (044) 287-56-73
e-mail: office@smida.gov.ua

Теги: | АРІФРУ | Юрій Бойко | фінансова грамотність | захист прав інвесторів | емітенти цінних паперів | система моніторингу |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.