Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ взяло участь у семінарі по виявленню та протидії застосуванню інсайдерської інформації


27.02.2012 13:46

22-24 лютого 2012 року АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) взяло участь у навчальному семінарі «Запобігання, виявлення, розслідування та застосування санкції за інсайдерську торгівлю та маніпулювання цінами на фондовому ринку: найкраща міжнародна практика та український досвід», що відбувся в м. Києві. Агентство на заході представляла Анна Радченко, начальник юридичного відділу. У семінарі також взяли участь представники керівних  та експертних ланок законодавства ринку цінних паперів Сполучених Штатів Америки та країн Європи.

«Основною метою організації такого семінару була можливість ознайомити учасників з законодавчими вимогами щодо підготовки справ з інсайдерської торгівлі, маніпулювання на ринку та міжнародною практикою правозастосування. Завдяки проведенню подібних зустрічей ми розуміємо, що такі аспекти, як вимоги  щодо оприлюднення та захисту інсайдерської інформації, захист прав інвесторів та акціонерів - це ті питання, що стосуються не лише українського ринку цінних паперів, а  є ключовими для багатьох країн”, - зазначила Анна Радченко, начальник юридичного відділу АРІФРУ.

Даний захід було організовано за сприяння Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), а також Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Проекту «Розвиток фінансового сектору» (FINREP).


Теги: | АРІФРУ | НКЦПФР | USAID | інсайдерська інформація | ринок цінних паперів | Анна Радченко |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.