Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ звертає увагу емітентів на зміни щодо подання інформації


16.01.2012 09:14

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) звертає увагу емітентів на певні зміни щодо подання регулярної та особливої інформації, у зв’язку з набуттям чинності Рішення ДКЦПФР (Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку) №1482 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів».

Так, за новими нормами, закріпленими у Положенні №1591 «Про розкриття інформації емітентами цінних паперів», оприлюднення річної та особливої інформації може бути здійснено лише шляхом її розміщення у загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР, опублікування у офіційних виданнях Верховної Ради, Кабміну або НКЦПФР, а також розміщення на власному інтернет-сайті.

При поданні такої інформації учасники ринку можуть скористатися послугами АРІФРУ (Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України). Наразі емітенти цінних паперів можуть скористатися інтернет-порталом smida.gov.ua, де консолідовані усі вимоги діючого законодавства. Зокрема, сайт Агентства надає інформацію щодо послідовності дій для реєстрації на сайті Загальнодоступної бази регулятора, програмне забезпечення, необхідне для формування річної, квартальної та особливої інформації для подання до Комісії та розміщення у Загальнодоступній базі Комісії. Скориставшись інтернет-порталом, емітенти можуть розмістити повідомлення у офіційних виданнях Комісії, отримати повний спектр послуг із підготовки інформації, що розкривається, та її публікації на сайті www.stockmarket.gov.ua, створити поштову скриньку на сервері emitent.net.ua та власний веб-сайт.

Агентство продовжує вдосконалювати програмне забезпечення для емітентів цінних паперів, намагаючись задовольнити усі потреби учасників ринку та відповідати усім вимогам нормативних та регуляторних актів.

З Рішенням №1482 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів» Ви можете ознайомитись на сайті Комісії, перейшовши за посиланням - http://www.ssmsc.gov.ua/law/16956

 
Отримати консультацію з приводу надання послуг Ви можете, звернувшись до Агентства:
тел.     (044) 498-38-15/16, 287-56-70
факс    (044) 287-56-73
e-mail: office@smida.gov.ua

Теги: | АРІФРУ | розкритят інформації | Рішення ДКЦПФР №1482 |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.