Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Біржова Універсіада 2012: підведення підсумків конкурсу


19.03.2012 09:09

15 березня 2012 року, завершився чемпіонат з інтернет-трейдингу серед студентських команд «Біржова Універсіада 2012», який проходив під патронатом НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку) й АРІФРУ (Агентства розвитку інфраструктури фондового ринку України). У конкурсі взяли участь понад 550 студентів з 63 вишів країни; організаторами виступили «Українська Біржа» і ІГ УНІВЕР.

Переможці проекту будуть оголошені на церемонії нагородження, яка відбудеться 28 березня 2012 року в Центрі української культури і мистецтва (вул. Хорива 19в), початок о 14:00.

Запрошуємо на церемонію нагородження всіх учасників змагання, кураторів, інвестиційних консультантів і всіх бажаючих підтримати і привітати переможців конкурсу. Попередня реєстрація на церемонію нагородження обов'язкова. Початок реєстрації о 13:30.

Нагадаємо, що основна мета проекту - надати українській молоді шанс познайомитися з можливостями фондового ринку України, закріпити на практиці теоретичні знання, отримані у вищих навчальних закладах і, тим самим, підвищити рівень інвестиційної культури молоді України. Нагадаємо, сумарний призовий фонд конкурсу складає більше 30 000 грн.

«Чемпіонат з інтернет-трейдінгу - це перший крок у реалізації Програми фінансової грамотності, яка втілюється Комісією, і нам дуже приємно, що ринок долучився до цієї ініціативи. Для нас важливо, що така велика кількість талановитої та обдарованої молоді цікавиться фондовим ринком, знає як функціонує інтернет-трейдінг та демонструє гарні результати», - зазначив Дмитро Тевелєв, Голова НКЦПФР.

Географія проекту охопила 17 регіонів України. Ідея конкурсу була гідно оцінена і підтримана російськими колегами, як результат, 19 березня 2012 аналогічний проект з однойменною назвою стартує і в Росії.
 


Теги: | АРІФРУ | фондовий ринок | фінансова грамотність | НКЦПФР | Біржова універсіада 2012 | інвестиційна культура |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.