Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

«Біржова Універсіада»: нагородження переможців


28.03.2012 16:11

28 березня 2012 відбулася офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу «Біржова Універсіада». Перший в історії України чемпіонат по інтернет-трейдингу серед студентських команд завершився 15 березня 2012 року. Більше 550 студентів із 63 ВНЗ України протягом півтора місяці змагалися за право називатися кращими. Організаторами проекту виступили ІГ УНІВЕР, «Українська Біржа». Захід був організовано під патронатом НКЦПФР.

Переможцями конкурсу стали:

У номінації «Чемпіон Біржовий Універсіади 2012» (командний залік):

1 місце - команда toTOP Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Приз 10000 грн.

2 місце - команда Вінницького інституту економіки Тернопільського національного економічного університету. Приз 6000 грн.

3 місце - команда MMF Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Приз 4000 грн.

У номінації «Кращий трейдер Біржовий Універсіади 2012» (особистий залік):

1 місце - учасник під ніком Ellin (команда toTOP). Приз 5000 грн.

2 місце - учасник під ніком RGS (команда Misfits). Приз 3000 грн.

3-місце - учасник під ніком dev44onka (команда МЕіМ КНЕУ). Приз 2000 грн.

За підсумками конкурсу «Кращим ВНЗ» проекту названо Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, а «Кращим тренером Біржової Універсіади 2012» визнано викладача Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Силантьєв Сергій Олексійович.

Нагадаємо, що «Біржова Універсіада 2012» проходила під патронатом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) та Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ). Коментуючи результати Конкурсу, Дмитро Тевелєв, голова НКЦБФР, зауважив: «Цей Чемпіонат - перший крок у реалізації Програми підвищення фінансової грамотності, яка реалізується Комісією, і нам дуже приємно, що ринок підтримав цю ініціативу. Для нас важливо, що така велика кількість талановитої та обдарованої молоді цікавиться фондовим ринком, знає, як функціонує інтернет-трейдинг і демонструє хороші результати». «Реалізація таких проектів необхідна і ринку, і самим студентам, - погоджується Юрій Бойко, директор АРІФРУ. - Упевнений, що організація проекту стане доброю традицією, і вже в наступному році в «Біржовий Універсіаді» візьме участь ще більше зацікавленої молоді », - підсумував він.

«Такі проекти, як «Біржова Універсіада», дають студентам унікальну можливість спробувати на практиці професію трейдера. Ми сподіваємося, що багатьом учасникам змагання припала до душі біржова торгівля і після отримання дипломів вони зможуть повною мірою реалізувати себе, працюючи на фондовому ринку», - говорить Голова Правління «Української біржі» Олег Ткаченко.

Вітаючи переможців чемпіонату Олексій Сухоруков, виконуючий директор ІГ УНІВЕР зазначив: «Сьогоднішні студенти - це майбутні співробітники, не тільки комерційних організацій, а й державних органів. І саме від їх кваліфікації та професіоналізму залежить майбутнє фондового ринку України. Надати можливість талановитій молоді проявити себе в конкурентних ринкових умовах - в цьому і полягає основна ідея та мета проекту. Думаю, нам це вдалося. Ми не збираємося зупинятися на досягнутому і будемо продовжувати роботу в даному напрямку».
 


Теги: | АРІФРУ | Юрій Бойко | НКЦПФР | Біржова універсіада 2012 | інтернет-трейдинг | фінансова грамотність населення |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.