Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Бізнес-спільнота сподівається на збереження новим главою НБУ незалежності центробанку та продовження його поточного курсу, - AmChаm


16.07.2020 17:52

Бізнес-спільнота сподівається, що новопризначений глава Національного банку України Кирило Шевченко збереже незалежність Нацбанку і продовжить його поточний курс.

Про це повідомила прес-служба Американської торговельної палати в Україні (AmChаm), передає Інтерфакс-Україна.

"Бізнес-спільнота сподівається, що новопризначений глава Нацбанку збереже незалежність НБУ та продовжить його поточний курс, зокрема монетарну політику, підтримку макроекономічної стабільності та інфляційне таргетування, а також забезпечить співпрацю з МВФ задля прискорення економічного зростання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сильний і незалежний НБУ є потужним сигналом довіри для іноземних інвесторів та для компаній, які вже інвестували мільярди доларів і створили тисячі робочих місць, а також для міжнародних партнерів, які надають фінансову підтримку для підтримки економіки.

Згідно з повідомленням AmChаm, НБУ є найбільш надійною установою серед іноземних інституційних інвесторів та бізнес-спільноти.

"Тож Національний банк має залишатися незалежним, щоб бути ефективним та забезпечити довіру інвесторів в Україні", - наголошує прес-служба.

 

Джерело: вебсайт Американської торговельної палати в Україні, Інтерфакс-Україна


Теги: | AmChаm | НБУ | Кирило Шевченко | бізнес |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.