Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Credit Suisse покращив оцінку добробуту українців


22.10.2019 15:09

Україна піднялася в щорічному рейтингу Credit Suisse і потрапила в групу країн з рівнем багатства на одного дорослого від $ 5 тисяч до $ 25 тисяч.

Про це йдеться в щорічній доповіді Global Wealth Report швейцарського банку Credit Suisse.

У документі наголошується, що світовий добробут досяг рекордного рівня. Так, сукупне багатство населення світу за липень 2018 року - червень 2019 року зросло на 2,6% до $ 360 трлн.

У той же час, за даними Credit Suisse, більше половини всіх дорослих у всьому світі володіють капіталом меншим за $ 10 тис., а 1% дорослих є мільйонерами, які в сукупності володіють 44% світового багатства.

За даними банку, країни з багатством понад $ 100 тис. знаходяться в Північній Америці, Західній Європі, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та на Близькому Сході.

Рейтинг знову очолила Швейцарія з рівнем $ 564 тис. на людину. Далі йдуть Гонконг ($ 489 тис.) і США ($ 432 тис.).

До першої десятки увійшли Австралія, Нова Зеландія, Сінгапур, Канада, Данія, Великобританія і Нідерланди з капіталом від $ 279 до $ 386 тис.

Нагадаємо, що в рейтингу Credit Suisse за 2018 рік Україна знаходилася в групі бідних країн з рівнем багатства на одного дорослого нижче $ 5 тис.

 

Джерело: Фінансовий клуб


Теги: | Credit Suisse | багатство | добробут | капітал |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.