Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

ДУ «АРІФРУ» усунула проблеми з відображенням звітності учасників фондового ринку на сайті Smida


02.09.2019 18:10

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» усунула проблеми з відображенням звітності учасників ринку на веб-сайтах, створених ними за допомогою програмного забезпечення АРІФРУ.

Відображення звітності учасників фондового ринку для візуального сприйняття у складі інформаційного наповнення веб-сайту Smida протягом певного періоду було недоступне. Звіти можна було переглянути та завантажити виключно в форматі оригінального XML файлу.

Станом на 2 вересня проблеми з відображенням звітності для візуального сприйняття усунуто. Відсьогодні звітність можна переглянути, зайшовши на сайт компанії, що Вас цікавить, через форму Пошук веб-сайтів  на сайті Smida.

Для перегляду вказаної інформації процедуру авторизації на сайті проходити не потрібно.

Довідково

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР у сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.

Починаючи з 2007 року установа є уповноваженою особою з розкриття інформації емітентами цінних паперів у Загальнодоступній базі даних Комісії про ринок цінних паперів – stockmarket.gov.ua

Починаючи з 2010 року АРІФРУ модернізувало інформаційний ресурс smida.gov.ua таким чином, аби усі учасники ринку могли знайти повноцінну інформацію про діяльність вітчизняного фондового ринку.

2019 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку авторизувала АРІФРУ в якості провайдера інформаційних послуг на вітчизняному фондовому ринку.

Команда АРІФРУ розробила програмний комплекс, який дозволяє учасникам ринку оприлюднювати регульовану інформацію у Загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР та подавати електронну звітність та/або адміністративні дані до Комісії відповідно до встановлених вимог.


Теги: | АРІФРУ | звітність | Smida |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.