Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Гелетій став членом наглядової ради Нацдепозитарію


26.11.2020 17:32

Заступник голови Національного банку Юрій Гелетій призначений членом наглядової ради Національного депозитарію України, представником акціонера.

Про це НДУ повідомляє в системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР.

Нацбанк, якому належить 2580 простих іменних акцій ПАТ «НДУ», 23 листопада письмово повідомив Нацдепозитарій про заміну члена наглядової ради Миколи Селехмана, який представляє НБУ, на Юрія Гелетія.

Термін призначення Гелетія – до закінчення строку повноважень діючого складу наглядової ради НДУ, крім випадку дострокового припинення повноважень.

Юрій Гелетій з липня 2018 року до липня 2020 року працював на посаді заступника міністра фінансів, зокрема займався державними банками, повідомляє FinClub.

Як представник держави входив до наглядової ради Укргазбанку, де був членом аудиторського комітету та комітету з питань визначення винагороди, призначень та корпоративного управління.

З 5 грудня 2018 року обіймав посаду заступника міністра фінансів із питань європейської інтеграції. На цій посаді Гелетій зосередився на трьох ключових напрямах: реформа системи управління державними фінансами, програми співпраці з міжнародними фінансовими організаціями та управління державними банками.

Гелетій також був головою наглядової ради Державної іпотечної установи та державної установи «Офіс адміністрування проєктів міжнародного фінансового співробітництва». Входив до наглядової ради ДУ «Фонд енергоефективності».

З 23 липня 2020 року Гелетій призначений заступником голови НБУ. На цій посаді курує підрозділи вертикалі «Ринкові операції».

Джерело: Stockmarket, FinClub


Теги: | Юрій Гелетій | НБУ | НДУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.