Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

МВФ до 2023 року реалізує в Україні проект "Продовження податково-бюджетних реформ"


22.07.2021 09:57

Міжнародний валютний фонд коштом наданого Європейським Союзом фінансування розпочав реалізацію в Україні проекту "Продовження податково-бюджетних реформ", який розрахований до 2023 року.

Про це повідомило представництво ЄС в Україні, передає «Інтерфакс-Україна».

"Новий проект "Продовження податково-бюджетних реформ в Україні", який реалізовуватиме МВФ коштом наданого ЄС фінансування, допоможе вдосконалити податково-бюджетне адміністрування в Україні та підвищити прозорість і підзвітність у сферах управління державними фінансами і збором податків", - зазначило представництво ЄС у релізі.

Проект, зокрема, допоможе привести фіскальні інститути у відповідність до сучасних міжнародних практик і посприяти економічному зростанню й розвитку країни, додали в представництві ЄС в Україні. Йдеться також про модернізацію бюджетного процесу, вдосконалення збору податків й основних функцій адміністрування податків.

"Пандемія створює проблеми для управління економікою та сталого розвитку в усьому світі. За допомогою таких проектів Європейський Союз і його партнери допомагають забезпечити належний рівень готовності економічних інституцій України для стабільного і справедливого відновлення", - наводить слова заступника голови представництва Європейського Союзу в Україні Ремі Дюфло прес-служба.

"Сьогодні Україна є одним з основних бенефіціарів допомоги МВФ із питань розвитку потенціалу, і ми раді можливості ще більше розширити нашу підтримку цій країні в межах партнерських відносин з Європейським Союзом. Метою цього проекту є вдосконалення управління бюджетними ресурсами в Україні та сприяння економічній стабільності та інклюзивному зростанню", - додала заступник директора-розпорядника МВФ Антуанет М. Саєх.

 

Джерело: «Інтерфакс-Україна»


Теги: | МВФ | ЄС | податки | бюджет |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.