Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Названо найдорожчих топ-менеджерів держкомпаній


10.04.2019 13:06

Найдорожчим топ-менеджером серед керівників державних компаній України є глава «Нафтогазу» Андрій Коболєв з річним доходом 47,1 млн грн.

Про це свідчать дані рейтингу "Економічної правди".

На другому місці за рівнем заробітної плати - керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов. За даними НАЗК, його річний дохід за 2018 рік склав 7,275 млн грн (приблизно 606 тис. грн на місяць).

На третьому місці - глава «Енергоатома» Юрій Недашківський. Його річний дохід від керівництва підприємством в 2018 році склав 7,266 млн грн, що в розрахунку на місяць становить 605,5 тис. грн.

Не може скаржитися на свій дохід і глава «Укренерго» Всеволод Ковальчук - 6,2 млн грн на рік, Олександр Дегтярьов - генеральний директор конструкторського бюро «Південне» ім. Янгеля - 5,5 млн грн.

Глава «Укрпошти» Ігор Смілянський заробив за минулий рік 4 млн грн.

В першу десятку входять також: Віктор Войтко (Одеський морський порт) – 5,3 млн грн, Павло Рябікін (аеропорт «Бориспіль») – 4,6 млн грн, Райвіс Вецкаганс (Адміністрація морських портів) – 3,3 млн грн, Андрій Радченко (Аграрний фонд) – 2,1 млн грн.

Джерело: "Економічна правда"


Теги: | бюджет | держава | зарплата |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.