Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НЦКПФР підбиває підсумки реєстрації емісії цінних паперів за січень 2012 року


02.02.2012 10:33

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підбила підсумки реєстрації емісій цінних паперів за січень 2012 року.

Так, за перший місяць 2012 року було зареєстровано випусків акцій на загальну суму понад 1 173 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, це на 458 млн більше - у січні 2011 року цей показник склав 715,71 млн грн.

Загалом, серед компаній, що реєстрували випуски цінних паперів на початку 2012 року, переважали банки та підприємства, що спеціалізуються у сільськогосподарській та виробничій сферах.

Також зазначимо, що Комісією було зареєстровано звіт про результати розміщення облігацій внутрішньої місцевої позики Харківської міської ради на суму 99,5 млн грн.

«Ми з впевненістю можемо констатувати позитивну динаміку емісій цінних паперів. Аналітичні дані вказують на стрімкий розвиток у цьому сегменті фондового ринку, про це свідчать, передусім, цифри, які демонструють підвищення емісійної активності», - зазначила Алла Папаіка, в.о. директора департаменту корпоративних відносин регулятора.


Теги: | НКЦПФР | діяльність регултора | звіт за січень 2012 року | емісія |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.