Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Німецький KfW виділив Україні €150 млн на бюджетну підтримку


24.05.2022 16:04

Міністр фінансів України Сергій Марченко та директор KfW в регіоні Східна Європа, Кавказ та Центральна Азія Олаф Цимелько 24 травня підписали угоду з Кредитною установою для відновлення (KfW) про надання Україні бюджетної підтримки в обсязі 150 млн євро.

Про це йдеться у повідомленні Мінфіну.

Кредит надається як співфінансування додаткового фінансування позички на політику розвитку за умов надзвичайної економічної ситуації Міжнародного банку реконструкції та розвитку.

Залучені кошти дозволять забезпечити стабільне фінансування першочергових напрямків та будуть спрямовані на соціальні витрати та витрати у сфері освіти та охорони здоров'я.

Відповідно до умов угоди кредит надається терміном на 15 років (з урахуванням пільгового періоду відстрочення погашення основної суми кредиту – 5 років).

Довідково

В рамках державних програм з підтримки малого та середнього підприємництва 25 квітня 2022 року до державного бюджету було залучено кредит KfW в обсязі 150 млн євро.
 

Джерело: вебсайт Міністерства фінансів України


Теги: | KfW | кредит | бюджет | війна |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.