Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР підбила підсумки реєстрації емісії цінних паперів у червні 2012 року


13.07.2012 12:14

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підбила підсумки реєстрацій емісії цінних паперів за червень 2012 року.

Як зауважує Алла Папаіка, директор департаменту корпоративного управління і корпоративних фінансів НКЦПФР, минулого місяця регулятор зафіксував позитивну динаміку в частині реєстрацій випуску акцій та стабільність відносно реєстрації облігацій.

«У червні ми зареєстрували випуск акцій на суму, що склала понад 3,2 млрд грн., та, таким чином, перевищила показник минулого місяця більш ніж у чотири рази – у травні Комісія зареєструвала емісію акцій усього на 792 млн грн. Передусім, варто зазначити, що у червні до нас звернулося 32 компанії, що вдвічі більше, ніж у травні, який характеризувався зниженням ділової активності. Щодо облігацій, то тут ситуація у порівнянні з травнем, лишилася стабільною. Регулятор зареєстрував емісію цих цінних паперів на загальну суму майже 4 млрд грн., тоді як у травні цей показник склав близько 5 млрд грн. Також відзначу, що минулого місяця ми зареєстрували емісію облігацій місцевої позики Київської місцевої Ради на загальну суму 3,5 млрд грн. Це була перша реєстрація емісії облігацій таких цінних паперів цього року», - повідомила пані Папаіка.

Загалом, за червень поточного року регулятор зареєстрував емісію цінних паперів 39 підприємств та установ, серед яких переважали банки, страхові компанії, а також підприємства, що спеціалізуються на харчовій, збагачувальній промисловості та будівництві.
 


Теги: | НКЦПФР | випуск акцій | діяльність регулятора | емісія цінних паперів |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.