Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР підбила підсумки роботи «гарячої» лінії для звернень громадян


18.07.2012 09:18

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підбила підсумки роботи своєї «гарячої» лінії для звернень громадян за телефоном у період з квітня по липень 2012 року.

«Зауважу, що Комісія провадить активну роботу зі зверненнями громадян, і це стосується не лише запитів на публічну інформацію, а й звернень до «гарячої» лінії регулятора, де свої запитання можуть залишити усі бажаючі. Комісія завжди йде назустріч інвесторам, акціонерам та іншим учасникам ринку, намагаючись постійно консультувати громадян щодо роботи регулятора та ринку цінних паперів. Так, кожен, хто звернувся до нас за телефоном спеціальної «гарячої» лінії, отримав повну та вичерпну консультацію, - зазначив Євген Воропаєв, Член НКЦПФР, що курує напрямок захисту прав інвесторів в регуляторі. - До найбільш популярних тем звернень можна віднести сферу корпоративного управління та корпоративних відносин. Крім того, часто громадяни цікавляться особливостями написання та подання скарги у зв’язку з порушенням їхніх прав, звертаються за роз’ясненням щодо захисту прав інвесторів. Чимало консультацій спеціалісти Комісії провадять і з питань продажу акцій і облігацій, тонкощів передачі цінних паперів тощо».

За словами пана Воропаєва, НКЦПФР налаштована на постійний діалог з громадськістю. «Для нас важливо, аби взаємодія Комісії та фізичних осіб була ефективною та корисною для обох сторін. Адже лише відкритий та прозорий регулятор може реалізувати покладені на нього завдання із розвитку вітчизняного фондового ринку», - додав Член Комісії.

Нагадаємо, що громадяни можуть звернутися до Комісії за телефоном гарячої лінії +38 044 280 28 26 у робочий час. Більш детально з усіма способами комунікації регулятора з громадськістю можна ознайомитися на сайті регулятора.

 

 

Контакти:
Юлія Жулій
Прес-секретар НКЦПФР
+38 044 254 2553


Теги: | НКЦПФР | гаряча лінія | звітний період | публічна інформація |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.