Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР повідомляє про динаміку реєстрації емісій цінних паперів у квітні 2012 року


23.05.2012 09:32

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) підбила підсумки реєстрації емісій цінних паперів протягом квітня поточного року.

Як стверджує Алла Папаіка, Директор департаменту корпоративного управління і корпоративних фінансів НКЦПФР, у квітні спостерігалась позитивна динаміка реєстрації випусків цінних паперів.

«Зазначу, що в минулому місяці нами було зареєстровано емісію акцій на суму понад 7 млрд грн, і це значно перевищує показник попереднього місяця, коли ця цифра склала трохи більше 650 млн грн. Ми спостерігаємо стрімке зростання у цьому сегменті, перш за все, завдяки емісії акцій кількох банків, які мали місце у квітні. Що стосується емісії облігацій, то тут також є певне зростання. Так, у квітні емітованих облігацій було зареєстровано на суму 659 млн грн, тоді як у березні цей показник становив 548 млн грн», - зазначила пані Папаіка.

Як і раніше, серед акціонерних товариств, що здійснили емісію цінних паперів, переважали банки, страхові компанії, а також лікеро-горілчані підприємства та виробничі компанії. Щодо облігацій, то тут найбільші показники демонстрували підприємства металургійної промисловості.


Теги: | випуск акцій | НКЦПФР | емісія цінних паперів | звіт Комісії за квітень2012 |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.