Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР повідомляє про набуття чинності вимог до аудиторського звіту, що подається регулятору при отриманні ліцензії


24.04.2013 11:10

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) повідомляє, що 12 квітня 2013 року набуло чинності рішення регулятора від 12 лютого 2013 року № 160. Мова йде про «Вимоги до аудиторського висновку, що подається до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку при отриманні ліцензії на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 11 березня 2013 року за № 386/22918.

За словами Максима Лібанова, директора департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства НКЦПФР, даний документ сприятиме врегулюванню питання підвищення якості фінансової інформації, що розкривається особами, які претендують на отримання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку, належного ринкового нагляду та підвищення прозорості фондового ринку України. Крім того, зазначене сприятиме підвищенню довіри потенційних споживачів фінансових послуг до послуг професійних учасників фондового ринку шляхом підвищення якості їх поінформованості, отримання впененості у майбутньому та зменшення ризиків при наданні фінансових послуг професійними учасниками фондового ринку. Так, це дозволить Комісії з більшою впевненістю говорити про достовірність подачі відомостей від профучасників фондового ринку.


Теги: | НКЦПФР | аудиторський висновок |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.