Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР повідомляє про проведення конкурсу із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців І-ІІ категорії


20.02.2012 16:47

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку повідомляє про проведення конкурсу із зарахування до кадрового резерву на посади державних службовців І-ІІ категорії, призначення на які здійснюється Президентом України :
- Голови Комісії;
- членів Комісії

До участі у конкурсі допускаються особи, які мають:
- громадянство України;
- вільно володіють державною мовою;
- мають повну вищу економічну або юридичну освіту;
- мають стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менше як 5 років та займають (займали) посади в державних органах чи в органах місцевого самоврядування не нижче четвертої категорії.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів після опублікування оголошення про проведення конкурсу в офіційному друкованому виданні Комісії.

Прийняття документів здійснюється за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корп.30, 10 поверх, кімната 1005 (управління кадрового забезпечення та з питань запобігання корупції).

 

Телефон для довідок: 254-24-94.

Співбесіда проводитиметься 21 березня 2012 року о 10 годині за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 30, 12 поверх, конференц-зал.


Теги: | НКЦПФР | кадровий резерв | державна служба |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.