Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР продовжує планову перевірку СРО


16.03.2012 12:16
НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) продовжує планову перевірку саморегулівних організацій, що працюють на вітчизняному фондовому ринку. Так, після початку перевірки ПАРД (Професійної асоціації реєстраторів та депозитаріїв), Комісія стала до перевірки УАІБ (Української асоціації інвестиційного бізнесу) та АУФТ (Асоціації «Українські фондові торговці»).
 
«Аналіздіяльності саморегулівних організацій вже певний час є однією з важливих задач Комісії, мета якої - перегляд місця та ролі СРО в системі фондового ринку, оптимізація та підвищення ефективності їх роботи. Тому у нас на «порядку денному» - оцінка та аналіз роботи всіх трьох СРО, що функціонують на фондовому ринку, перед процедурою видачі їм відповідних свідоцтв, формування узагальнених висновків за їх результатами, та подальше удосконалення роботи цих інститутів», - зазначив Євген Воропаєв, Член НКЦПФР, який курує контрольно-правову діяльність регулятора.
 
Варто зазначити, що за результатами першого етапу перевірки ПАРД, запланована додаткова перевірка СРО для уточнення окремих питань.
 
Очікується, що перевірка всіх саморегулівних організацій може бути закінчена 30 квітня цього року.
 
 
Контакти:
Юлія Жулій
Прес-секретар НКЦПФР
+38 044 254 2553

Теги: | НКЦПФР | СРО | УАІБ | УАФТ | ПАРД |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.