Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР продовжує роботу із внесення змін до вимог розкриття інформації емітентами цінних паперів


01.11.2012 10:45

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) продовжує роботу із внесення змін до вимог розкриття інформації емітентами цінних паперів. Відповідне рішення «Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів» було прийнято на черговому засіданні Комісії, що відбулося 30 жовтня 2012 року.

«Перш за все, даним проектом ми передбачили удосконалення порядку розкриття фінансової звітності емітентами цінних паперів, складання відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності, розкриття річної інформації приватними/закритими акціонерними товариствами, які не здійснювали відкритого розміщення цінних паперів та подання інформації до Комісії в електронному вигляді. Крім того, даний документ дозволить привести Положення у відповідальність до вимог Закону України «Про іпотечні облігації». Сподіваємось, що зазначені зміни дозволять зробити процес розкриття інформації емітентами на ринку цінних паперів ще більш комфортним та зрозумілим для всіх його учасників», - зауважила Алла Папаіка, директор департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР.

В цілому, зауважимо, що розроблене Положення спрямоване на підвищення прозорості процесу розкриття інформації на фондовому ринку.

Актуалізована версія документу незабаром буде опублікована на сайт Комісії, для того щоб всі охочі мали змогу ознайомитись з його текстом.

 

Контакти:
Юлія Жулій
Прес-секретар НКЦПФР
+38 044 254 2553


Теги: | НКЦПФР | розкриття інформації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.