Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР та АРІФРУ підтримають «Біржову універсіаду - 2014»


12.12.2013 08:51

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) та АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку) вже втретє підтримають «Біржову універсіаду», чемпіонат з інтернет-трейдингу серед студентів, організований «Українською біржею».

«Біржова Універсіада» - це, без перебільшень, найбільший та найзначущий освітній проект на вітчизняному фондовому ринку, який націлений на залучення молодих приватних інвесторів і популяризацію роботи на ринку цінних паперів. Ми раді вже вкотре долучитися до цього чемпіонату, адже одним із пріоритетів Комісії було і залишається підвищення фінансової грамотності населення», - повідомив Голова НКЦПФР Дмитро Тевелєв.

Нагадаємо, що метою проекту є надання студентам можливості перевірити на практиці і закріпити в ході реальних біржових торгів знання, отримані в рамках навчальних програм з ринкової економіки. Всі угоди в рамках Конкурсу проходять на реальних торгах біржового майданчикаі розкриваються на сайті біржі в режимі онлайн, що забезпечує прозорість проведення конкурсу та об'єктивність результатів його учасників. Конкурс проходитиме з 11 лютого по 14 березня 2014 року.

Стежити за новинами Чемпіонату можна на сайті «Української біржі», а також на сторінці Конкурсу в мережі Facebook.


Теги: | Біржова універсіада | НКЦПФР | АРІФРУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.