Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР видала Асоціації «Українські фондові торговці» свідоцтво про реєстрацію СРО


23.05.2012 15:24

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) прийняла рішення про видачу Асоціації «Українські фондові торговці» свідоцтва про реєстрацію об’єднання як саморегулівної організації, що об’єднує юридичних осіб, які здійснюють професійну діяльність з торгівлі цінними паперами. Таку рішення було прийняте на черговому засіданні регулятора, що відбулося 22 травня 2012 року.

Зауважимо, що дане свідоцтво про реєстрацію СРО видане Комісією Асоціації «Українські фондові торговці» строком на 5 років.

Нагадаємо, що 19 квітня 2012 року, згідно до рішень регулятора, свідоцтво про реєстрацію СРО, що представлятиме інтереси профучасників, які здійснюють діяльність з управління активами інституційних інвесторів, отримала «Українська асоціація інвестиційного бізнесу» (УАІБ), а свідоцтво про реєстрацію організації, що об’єднуватиме профучасників, що займаються депозитарною діяльністю – «Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв» (ПАРД).

Таким чином, можна стверджувати, що НКЦПФР закінчила перевірку всіх СРО, цикл яких було розпочато у листопаді минулого року.


Теги: | НКЦПФР | АУФТ | СРО | управління активами |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.