Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР зареєструвала першу емісію облігацій за новими правилами


19.04.2019 14:37

НКЦПФР зареєструвала першу емісію корпоративних облігацій українського емітента за новими правилами, адаптованими до стандартів ЄС. Зміни в порядку реєстрації цінних паперів, в вимогах до документів, до порядку публічної пропозиції цінних паперів, проспекту емісії встановив Закон України “Про спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами” №2210.

Першим емітентом цінних паперів, випуск яких здійснений в Україні за світовими стандартами, став АТ Таскомбанк. НКЦПФР зареєструвала дві серії публічних облігацій.

Коментар члена НКЦПФР Максима Лібанова:
“Це знакова для ринка подія. Ми кілька місяців працювали з емітентом в тісній взаємодії задля оформлення випуску у відповідності до суворих європейських стандартів. Проспект облігацій надає потенційному інвестору, навіть без спеціалізованої кваліфікації, достатнє уявлення про деталі емісії щоб ухвалити самостійне й, особливо важливо, обґрунтоване рішення. Нові вимоги зроблять ринок цінних паперів в Україні більш прозорим, а значить більш безпечним для інвестора”.

Джерело: веб-сайт НКЦПФР


Теги: | емісія | ЦП | НКЦПФР | облігації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.