Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР підписала Меморандум про співпрацю з фінансовим регулятором В‘єтнаму


25.01.2021 16:08

25 січня 2021 року підписано Меморандум про взаєморозуміння між НКЦПФР (Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку) та Державною комісією з цінних паперів В‘єтнаму.

Церемонія відбулась онлайн в прямому ефірі під час засідання В‘єтнамсько-української міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

В Меморандумі про взаєморозуміння сторони погодились розробити план покращення процесу обміну інформацією в обсязі, дозволеному законодавством сторін. Надалі таке співробітництво сприятиме більшому захисту інвесторів на ринках капіталу України та В‘єтнаму, більшій прозорості ринків капіталу та надійності й безпеці операцій.

НКЦПФР завжди відкрита і готова до плідної та результативної роботи з світовою спільнотою у напрямку розвитку ринків капіталу та покращення інвестиційної привабливості України.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | В‘єтнам | НКЦПФР | співробітництво |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.