Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР та IFC організують круглий стіл про зелені облігації


10.11.2021 13:12

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку за сприяння Міжнародної фінансової корпорації (IFC) проведе круглий стіл «Зелені облігації – нові можливості для фінансування проектів екологічного спрямування в Україні».

Захід пройде 24 листопада 2021 року з 9:30 до 12:00 в онлайн форматі.

На круглому столі обговорять плани НКЦПФР з розвитку ринку зелених облігацій в Україні, а саме проекти регуляторних актів, міжнародний досвід розвитку цього інструменту, дадуть рекомендації регулятора щодо випуску зелених облігацій. 

Серед експертів - Максим Лібанов, член НКЦПФР, Алла Папаіка, директор департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів Комісії, фахівці IFC. З вітальним словом виступить Руслан Магомедов, голова НКЦПФР.

Захід може бути цікавий банкам і фінансовим установам, підприємствам приватного сектору, уряду та муніципалітетам, науковцям та ЗМІ.

Долучитись до події можна після заповнення реєстраційної форми.

Нагадаємо, що для розвитку ринку зелених облігацій НКЦПФР в липні цього року затвердила Рекомендації щодо реалізації або фінансування екологічних проектів шляхом випуску зелених облігацій. Вони базуються на найкращій світовій практиці Green Bonds, враховують екологічні, соціальні та управлінські критерії, а також критерії сталого розвитку.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | IFC | НКЦПФР | зелені облігації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.