Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Поштовий сервіс та Інформаційна база даних АРІФРУ отримали атестати відповідності КСЗІ


21.12.2018 15:55

Державна установа “Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України” (ДУ АРІФРУ) отримала атестати відповідності Комплексної системи захисту інформації для інформаційних систем: «Поштовий сервіс «Емітент» та «Інформаційна база даних про ринок цінних паперів».

Отриманню атестата відповідності КСЗІ передувала робота з модернізації інформаційних систем ДУ АРІФРУ протягом останнього року. Спеціалісти агентства виконали необхідні організаційні та інженерно-технічні заходи, спрямовані на забезпечення захисту інформації від розголошення, витоку і несанкціонованого доступу.

Отримання ще двох атестатів відповідності КСЗІ для інформаційних систем, створених спеціалістами АРІФРУ,доводить, що побудована в Агентстві модель захисту інформації охоплює весь програмно-технічний комплекс Агентства та повністю відповідає нормативним вимогам, прийнятим в нашій державі”, – зазначив директор ДУ АРІФРУ Ігор Доброван.

Довідкова інформація:  

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ)створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР в сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.

Зокрема, Агентство пропонує учасникам ринку скористатися зручним поштовим сервісом emitent.net.ua, який відповідає всім вимогам НКЦПФР щодо реєстрації суб'єктів розкриття інформації на фондовому ринку України в Загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР.

Інформаційну базу даних про ринок цінних паперівстворено відповідно до рішення НКЦПФР від 3 червня 2014 року №733. Інформаційна база даних про ринок цінних паперів створюється та утримується Державною установою «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» на базі сайта Агентства (http://smida.gov.ua) шляхом об’єднання інформації в єдиному центрі.


Теги: | АРІФРУ | НКЦПФР | КСЗІ | Емітент | База даних | ЦП |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.