Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Семінар «Закон України “Про акціонерні товариства” Новий погляд» відбувся в Харкові


17.05.2011 10:25

13 травня, в Харкові, в рамках спільної програми АРІФРУ (Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України») та ДКЦПФР (Державна Комісія з цінних паперів та фондового ринку) для учасників фондового ринку пройшов семінар «Закон України “Про акціонерні товариства” Новий погляд». В заході взяли участь емітенти та професійні учасники фондового ринку, загалом, близько 50 учасників. Доповідачами виступили представники центрального апарату Державної комісії Хохлова Н.В., Лібанов М.О. та Курочкіна І.Ю. В семінарі також взяли участь керівники Харківського територіального управління ДКЦПФР, Степанова В.С. та Потьомкін Ю.С. Модератором заходу виступив заступник директора Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України Ігор Мельник.

Тема семінару виявилася особливо актуальною для учасників фондового ринку у Харкові, оскільки наразі майже половина акціонерних товариств Харківського регіону ще не привели свою діяльність у відповідність до нового Закону України «Про акціонерні товариства». Доповідачі звернули на це увагу емітентів, наголосивши, що така ситуація може бути небезпечною для підприємств, особливо за наявності у них недобросовісних конкурентів або конфліктних акціонерів.

Семінар пройшов у форматі діалогу, в ході якого спеціалісти Державної комісії відповідали на питання учасників та давали цінні рекомендації керівникам підприємств з питань приведення їхньої діяльності у відповідність до нових законодавчих норм.

Семінари для учасників фондового ринку щодо Закону України «Про акціонерні товариства» вже відбулися у Дніпропетровську та Запоріжжі. Наступний захід заплановано провести 20-го травня в Донецьку.


Теги: | Семінар | Харків | АРІФРУ | Ігор Мельник |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.