Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Шановні учасники ринку цінних паперів!


18.06.2012 12:10

Підводячи підсумки розкриття інформації в частині оприлюднення у Загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії про ринок цінних паперів учасниками фондового ринку за 2011 рік, Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України (далі - Агентство) відмічає позитивну тенденцію - все більше учасників  розкривають інформацію у передбачені Комісією строки. До Агентства під час звітного періоду було подано 8354 звітів, з них 144 подали банки, 4431 - крупні підприємства, 3779 - малі підприємства. Також можна говорити і про те, що зростає попит на послуги сайта Агентства, а саме web-сайти та поштові сервіси.

Спеціалістами Агентства, в свою чергу, була проведена робота щодо оновлення сайта www.smida.gov.ua – умови розміщення інформації стали зручнішими. У розділах були розміщені детальні інструкції, які допомагають легко та самостійно працювати з програмним забезпеченням, користуватись сайтом в цілому. Також повністю оновлений, оптимізований та наповнений новими інструкціями сайт stockmarket.gov.ua. Ми доклали немало зусиль для його оновлення, тому тепер портал з досконалими технічними характеристиками і зручним інтерфейсом, оскільки через підвищене навантаження в звітній період користування колишнім ресурсом було декілька сповільненим і некомфортним. Але тепер, після ряду організаційних і технічних поліпшень, stockmarket.gov.ua — простій і зручний у використанні ресурс.

Ми хочемо подякувати вам за плідну співпрацю, терпіння, розуміння, та запевнити, що колектив Агентства наполегливо працює над спрощенням процесу та підвищенням ефективності взаємодії з вами.          

Для покращення нашої співпраці, ми хотіли би вислухати та врахувати всі зауваження та пропозиції щодо нашої роботи. Просимо вас натиснути тут та заповнити Анкету у режимі он-лайн.

 

Дякуємо за увагу та плідну співпрацю!


Теги: | АРІФРУ | розкриття інформації | учасники фондового ринку | звітний період |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.