Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Світовий банк надасть Україні $200 млн на проект прискорення приватних інвестицій


28.08.2019 12:44

Міжнародний банк реконструкції та розвиткунадасть Україні $200 млн на програму прискорення приватних інвестицій у сільське господарство.

Угоду, згідно з якою Міжнародний банк реконструкції та розвитку надасть Україні $200 млн на програму прискорення приватних інвестицій у сільське господарство, підписали у вівторок, 27 серпня, міністр фінансів Оксана Маркарова та директор Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен.

В Міністерстві фінансів зазначають, що залучення позики дасть змогу створити та ввести в загальний доступ Державний аграрний реєстр, здійснити інвентаризацію земель держвласності та внести відомості про них до Державного земельного кадастру, створити методологію розробки планів землекористування для об'єднаних територіальних громад, виконати супутникове картографування території України.

Позика дасть можливість створити єдину автоматизовану систему для оповіщення всіх сторін щодо змін у Державному земкадастрі, посилити систему державного контролю на державному кордоні України з урахуванням вимог ЄС.

Проект реалізовуватиметься в рамках Стратегії сприяння залученню приватних інвестицій у сільське господарство до 2023 року.

Джерело: веб-сайт Міністерства фінансів України


Теги: | Світовий банк | інвестиції | сільське господарство |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.