Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Світовий банк змінив директора у справах України


30.06.2020 17:48

Новим директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України призначений Аруп Банерджі.

Про це йдеться в повідомленні Світового банку, передає Фінансовий клуб.

На цій посаді Банерджі керуватиме співпрацею Світового банку з урядами та партнерами у трьох країнах, зокрема очолюватиме узгодження та впровадження кредитного портфелю, аналітичних продуктів та визначатиме майбутні напрямки програм.

Аруп Банерджі співпрацюватиме з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та Багатостороннім агентством з гарантування інвестицій (MIGA), щоб зміцнити результати Групи Світового банку в Білорусі, Молдові та Україні.

До призначення на дану посаду Банерджі, громадянин Індії, був регіональним директором Світового банку по країнах Європейського Союзу, де здійснював загальне керівництво операційною, стратегічною та інформаційною роботою Банку в країнах-членах ЄС. У минулому він також був Старшим директором Світового банку та керівником Департаменту глобальної практики з питань праці, соціального захисту та пенсійних систем.

До роботи у Світовому банку з 1998 року викладав у Центрі розвитку економіки при Вільямс Коледжі, штат Массачусетс (США), де також очолював аспірантську програму економічного факультету. Він також викладав у Пенсильванському університеті (США). Він має наукові ступені магістра та PhD економіки від Пенсильванського університету (США) та ступінь бакалавра економіки від Університету Делі, Індія.

Банерджі - автор серії статей та книг із проблем економічного зростання, державних фінансів, людського розвитку, соціального захисту, інституційного розвитку, праці, боротьби з бідністю та нерівністю.

Він замінить на цій посаді Сату Кахконен, яка була директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України з липня 2016 року до лютого 2020-го.

У лютому 2020 року її призначено директором Світового банку у справах Індонезії та Східного Тимору.

 

Джерело: Фінансовий клуб


Теги: | Світовий банк | ВВП | економіка |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.