Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

У конкурсі на керівника Державної податкової служби переміг Сергій Верланов


24.04.2019 11:34

У конкурсі з відбору керівника Державної податкової служби переміг заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Як повідомляє прес-служба Мінфіну, 23 квітня пройшов заключний етап конкурсного відбору.

Трійка фіналістів в прямому ефірі представила членам комісії свою програму розвитку служби у вигляді презентації, а потім протягом години відповідали на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів і членів комісії, демонструючи професійні знання, лідерські якості, організаторські здібності і стресостійкість.

Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів, Сергій Пєтухов - 13,54 бала, Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингової оцінки.

За результатами оцінки кандидатів комісія рекомендувала Кабінету міністрів призначити Сергія Верланова головою Державної податкової служби.

"Я рада, що Сергій виграв конкурс і впевнена, що він має і знання, і характер для того, щоб створити нову європейського зразка сервісну податкову службу,вільну від корупції. Це велика відповідальність,і попереду, після призначення Кабміном, у Сергія і всієї податкової команди ДФС- дуже багато важкої роботи ", - написала міністр фінансів Оксана Маркарова.

Нагадаємо, 18 квітня Окружний адміністративний суд Києва зупинив проведення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Раніше депутат від БПП оскаржив конкурс на глав Податкової та Митниці. Екс-глава ДФС Роман Насіров також просив Окружний адміністративний суд Києва визнати протиправним і скасувати конкурс уряду на посади голів Державної податкової і митної служб, але суд відмовив йому. Тоді Насіров повторно звернувся до суду, щоб заблокувати конкурс на посаду голови Податкової служби.

Аналогічний позов подав колишній голова Харківської податкової адміністрації Станіслав Денисюк.

 

Джерело: веб-сайт Міністерства фінансів


Теги: | Сергій Верланов | ДФС |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.