Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Україна вже витратила майже 1 млрд грн на боротьбу з коронавірусом


07.04.2020 17:05

Україна витратила на боротьбу з пандемією коронавірусу COVID-19 майже один мільярд гривень.

Про це повідомляє система державних закупівель Prozorro.

«Загалом з 20 березня по 6 квітня Україна в рамках боротьби з коронавірусом провела закупівлі на 952 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Із них 65 млн грн, або 7% від цієї суми, витратили на камери для вимірювання температури та майже 20% від суми, яку витратили держзамовники для протидії COVID-19 у Київській області.

«64,9 млн грн - за стільки підпорядковане КМДА підприємство закупило 400 камер, що будуть розпізнавати людей із підвищеною температурою тіла та передавати інформацію правоохоронцям. Цей договір уклали без конкурсу, в рамках боротьби з COVID-19», - зазначається в повідомленні.

Також в цей період закупили медичне обладнання (апарати штучної вентиляції легенів тощо) - на понад 190 млн грн, медичні матеріали (рукавички, захисні маски, респіратори, ізоляційні костюми) – на 147 млн грн, обладнання для анестезії та реанімації – на 116 млн грн.

 

Джерело: сторінка Prozorroв Фейсбук


Теги: | коронавірус | карантин |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.