Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Уряд має намір виплатити по 8 тис. гривень підприємцям і співробітникам підприємств, які постраждають у зв'язку з карантином у "червоних" зонах


24.03.2021 16:17

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що уряд має намір виплатити по 8 тис. грн фізичним особам-підприємцям і співробітникам підприємств, які постраждають у зв'язку з упровадженням карантинних заходів у "червоних" зонах.

"Держава готова виплатити відповідним ФОП і співробітникам підприємств, які постраждають унаслідок упровадження карантинних обмежень у "червоних" зонах, по 8 тис. грн», - сказав Шмигаль на засіданні уряду в середу, 24 березня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Будуть введені грошові виплати на підтримку за аналогією з тією, яку люди отримували взимку. Зокрема, розроблено комплекс заходів із підтримки людей і бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.

"Але, окрім цього, ми очікуватимемо підтримки місцевих органів для цих людей додатково до коштів, які виплачує держава", - додав Шмигаль.

 

Джерело: «Інтерфакс-Україна»


Теги: | бізнес | економіка | Covid-19 |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.