Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Уряд України до 2025 року планує до 83% збільшити співвідношення середньої зарплати жінок і чоловіків


07.02.2020 15:32

Кабінет Міністрів планує до 2025 року збільшити співвідношення середньої зарплати жінок і чоловіків до 83% і до 85% - у 2030-му, тоді як у 2015-му цей показник був на рівні 74,9%, випливає з Концепції реалізації держполітики у сфері сприяння розвитку соціально відповідального бізнесу до 2030 року.

Концепцію і відповідну урядову постанову оприлюднено на "Урядовому порталі", передає «Інтерфакс-Україна».

Документ покликаний підвищити рівень залученості бізнесу в реалізацію соціальних проектів і визначити напрями держполітики щодо розвитку соціально відповідального бізнесу.

Концепція передбачає залучення компаній із високим рівнем соціальної відповідальності до реалізації соцпроектів у сфері захисту прав людини - будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб, соціального житла; створення умов для організації лікування та адаптації військовослужбовців; забезпечення медзакладів обладнанням, до будівництва та облаштування шкіл і дитсадків, реалізації соціальних проектів за рахунок бюджетних коштів.

Держава має намір залучати бізнес до таких проектів шляхом конкурсного відбору, зазначено в документі.

rПриріст прямих іноземних інвестиції до 2025 року має досягти $16 млрд, а в 2030-му - $17,5 млрд, випливає з концепції.

 

Джерело: Інтерфакс-Україна


Теги: | зарплата | бізнес | гендер |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.