Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Уряд виділив майже 820 млн грн на зарплати реформаторам


30.01.2020 14:06

Кабінет міністрів прийняв рішення виділити 1,06 млрд грн на реалізацію програми комплексної реформи державного управління з держбюджету на 2020 рік.

З них понад 818 млн грн піде на зарплати залученим до проведення реформи держслужбовцям, повідомляє Міністерство фінансів.

«Задля оплати праці фахівців з питань реформ уряд затвердив порядок передачі частини бюджетних призначень, передбачених за програмою «Підтримка реалізації комплексної реформи державного управління» (КПКВК 421060), органам державної влади, що залучені до проведення цієї реформи», — йдеться в повідомленні.

У Мінфіні уточнили, що «з метою недопущення виникнення заборгованості із заробітної плати», на впровадження комплексної реформи передбачені 818,18 млн грн, які передадуть органам державної влади, залученими до проведення реформи.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 24 січня схвалив законопроєкт щодо виплати компенсацій у разі виникнення заборгованості по виплатам зарплат, пенсій, стипендій та соціальних виплат.

Уряд з 1 січня змінив принципи оплати праці та встановив новий рівень окладів і премій для міністрів, їх заступників та інших високопосадовців.

 

Джерело: веб-сайт Міністерства фінансівУкраїни


Теги: | зарплата | бюджет | держава |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.