Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Видатки на боротьбу з COVID-19 з початку березня сягнули 1,093 млрд грн


29.04.2020 11:07

Видатки бюджетів різних рівнів на боротьбу з COVID-19 з початку березня сягнули 1,093 млрд грн, зокрема 365,324 млн грн з держбюджету та 690,374 млн грн із місцевих бюджетів.

Про це повідомляє Рахункова палата, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомляє прес-служба з посиланням на голову відомства Валерія Пацкана, "питання, пов'язані з COVID-19, будуть предметом ретельного вивчення з боку Рахункової палати".

"Щоб не втрачати час, наші фахівці вже роблять усе, щоб ідентифікувати можливі ризики, зокрема й неефективного використання коштів. Тому було систематизовано й візуалізовано інформацію, яка дає змогу кожному побачити, як витрачаються кошти на боротьбу з пандемією", - сказав Пацкан.

Інформація про видатки бюджетів усіх рівнів на боротьбу з COVID-19 наведена на сайті Рахункової палати.

Дані ґрунтуються на інформації про проведені Державною казначейською службою України платіжні угоди на єдиному казначейському рахунку. Система обирає платіжні транзакції за даними реквізиту "Призначення платежу", в яких ідентифіковано спрямування коштів на боротьбу з COVID-19.

 

Джерела: Інтерфакс-Україна, вебсайт Рахункової палати України


Теги: | COVID-19 | коронавірус | карантин | економіка | бюджет |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.