Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Відкрито список учасників Конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку»


11.02.2013 09:19

 Організатори конкурсу «Кращий журналіст фондового ринку» представляють номінантів, що змагатимуться за звання найкращих серед колег за результатами 2012 року у номінаціях «Кращий журналіст інтернет-ЗМІ», «Кращий журналіст інформаційного агентства», «Кращий журналіст друкованого видання», «Кращий тележурналіст», а також медіа, що будуть визначені як ті, що готують найкращі матеріали на тему фондового ринку (серед інформаційних агентств, інтернет-ЗМІ та друкованих видань).

Список учасників опублікований на офіційній сторінці конкурсу та є відкритим. Кожен бажаючий може подати кандидатуру учасника в тій чи іншій номінації, надіславши до 18 лютого 2013 р. включно  на адресу v.aksenova@smida.gov.ua електронний лист із зазначенням:

• номінації, в якій Ви вважаєте, може бути представлений учасник або видання;
• назви видання;
• ПІБ учасника для категорій «Кращий журналіст»

Організатори конкурсу залишають за собою право приймати остаточне рішення щодо включення кандидата до списку учасників конкурсу.

Організатори Конкурсу:
НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку)
- національний регулятор фондового ринку, діяльність якого спрямована на всебічне стимулювання розвитку українського ринку цінних паперів як одного з найважливіших сегментів вітчизняної економіки. Серед основних завдань Комісії - забезпечення реалізації єдиної державної політики з цінних паперів та функціонування фондового ринку в Україні, здійснення правового регулювання відносин, що виникають на ринку цінних паперів, запобігання зловживань і порушень на фондовому ринку, захист інтересів інвесторів - громадян України, компаній, держави, а також розвиток економіки шляхом стимулювання залучення інвестицій за допомогою інструментів фондового ринку.
Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» працює з 1998 року. Основна мета діяльності - забезпечення і всебічний розвиток системи розкриття інформації на фондовому ринку України. Агентство, є уповноваженою особою з розкриття інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Єдиний інформаційний центр, що акумулює інформацію про діяльність підприємств (емітентів цінних паперів) і професійних учасників фондового ринку України, і надає публічний доступ до даної інформації створений на інтернет-порталі Агентства - www.smida.gov.ua.
Офіційні партнери проекту: АТ «ЄВРОГАЗБАНК», ПГ «Павленко и Побережнюк»

Методологічний партнер конкурсу: «Українське кредитно-рейтингове агентство»

Інформаційні партнери: РБК; Інтерфакс-Україна; Fundmarket.ua; Delo.ua; Fixygen.ua; Maanimo, ЮРЛІГА, ЮРІСТ&ЗАКОН, СБОНДС.

Інформаційно-правовий партнер конкурсу: Ліга:Закон

З усією інформацією стосовно Конкурсу можна ознайомитись на його офіційній сторінці.


Теги: | НКЦПФР | Кращий журналіст фондового ринку |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.