Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Звіт SBFN: Україна отримала оцінку прогресу в питаннях сталого фінансування


24.06.2022 19:27

Україна отримала оцінку прогресу в питаннях сталого фінансування – документ, підготовлений Мережею сталої банківської та фінансової діяльності (SBFN, Sustainable Banking and Finance Network).

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

Документ включає дані, надані НКЦПФР, та містить оцінку діяльності регулятора щодо розвитку напрямку сталого фінансування в країні.

У Звіті сказано, що в 2021 році, завдяки ухваленню низки політик і рекомендацій, Україна створила систему / концепцію сталого фінансування. НКЦПФР опублікувала Рекомендації щодо реалізації або фінансування проєктів екологічного спрямування шляхом емісії зелених облігацій та затвердила Додаток з питань корпоративного управління і сталого розвитку (ESG) до Кодексу корпоративного управління.

Ознайомитися зі Звітом можна за посиланням.

Довідка

SBFN (https://www.sbfnetwork.org/) – це добровільне об’єднання регуляторів фінансового сектору і банківських асоціацій із країн, що розвиваються. Метою діяльності є поліпшення екологічного, соціального та корпоративного управління в банківській сфері та розвитку фінансового ринку.

НКЦПФР офіційно приєдналась до SBFN у 2020 році. Співпраця з SBFN є одним з напрямків роботи регулятора спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, International Finance Corporation).

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | звітність | SBFN | стале фінансування |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.