Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

7 листопада 2012 відбудеться Перший Всеукраїнський Форум корпоративних секретарів


01.10.2012 14:41

7 листопада 2012 р.  відбудеться Перший Всеукраїнський Форум корпоративних секретарів,  організований Агентством з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ) та Правової групи "Павленко і Побережнюк" і пройде за підтримки Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) та Європейської бізнес асоціації .

Місце проведення Форуму:

Торгово-промислова палата України,вул. Велика Житомирська, 33

Форум стане значущою подією і приверне увагу провідних експертів фондового, фінансового та юридичного ринків, корпоративних секретарів, керівників сектора корпоративного управління, власників бізнесу і представників акціонерів.

Захід буде присвячений найбільш актуальним питанням у сфері корпоративного управління в Україні - поточному стану та перспективам розвитку корпоративного управління, ролі корпоративного секретаря та практичним аспектам його функціонування, питанням інфраструктури та розкриття інформації.

Партнерами Форуму виступають: Українська біржа, Західна інвестиційна група WIG.

Генеральні інформаційні партнери: Фінансовий портал FundMarket, Аналітичне видання ЮРИСТ & ЗАКОН, Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна".

Інформаційна підтримка Форуму: Юридична газета, Інформаційне агентство «Укрінформ», Перший національний каталог учасників ринку юридичних послуг та суміжних ринків - ЮРЛІГА, Український журнал бізнес-права - The Ukrainian Journal of Business Law, Незалежний фінансовий портал Maanimo.com, Асоціація "Фондове партнерство ", Приватний бізнес клуб" Business Club Belgravia ".

Ознайомитись з програмою Першого Всеукраїнського Форуму корпоративних секретарів та зареєструватися для участі можна на сайті Форуму.

З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до  Анастасії Теплової, т. (067) 4067515, teplova@pp.ua
З питань реєстрації учасників, будь ласка, звертайтесь до - Юліі Юрлової, т. (044) 2810600, yurlova@pp.ua
 


Теги: | АРІФРУ | Форум корпоративних секретарів | Павленко і Побережнюк |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.