Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

9-та щорічна конференція «Облігаційний конгрес країн СНД і Балтії».


04.04.2012 16:15

31травня - 1 червня 2012 року у Ялті компанія Cbonds-Congress проведе 9-ту щорічну конференцію «Облігаційний конгрес країн СНД і Балтії».

Облігаційний конгрес країн СНД і Балтії - це найбільший щорічний захід, присвячений борговому ринку регіону. Цей захід є найбільш популярним завдяки цікавій та актуальній тематиці та надає чудові можливості для ділового та неформального спілкування.

В рамках дводенної програми будуть обговорюватися економічні перспективи регіону, ринки державних і корпоративних облігацій, інвестиційні ідеї та стратегії, державна політика та регулювання ринків цінних паперів.

Для учасників конференції передбачена велика неформальна програма: морська прогулянка, гала-вечеря в Масандрі, екскурсія на виноградники та інше.

В минулому році конгрес відвідали більше 330 делегатів з Росії, України, Казахстану, Білорусі, Азербайджану, Вірменії, Грузії, Латвії, Литви, Великобританії, Німеччини, Швейцарії, Австрії.

Вартість участі в конференції складає 950 доларів США (28 000 руб.).

Для учасників з країн СНД (крім Росії та України) діє пільгова ціна 500 доларів США (15 000 руб).

Зареєструватися можна на сайті конференції http://www.cbonds-congress.com/events/101/registration/

Детальна інформація про конференцію, попередня програма, а також реєстраційна форма знаходяться на сайті конференції: http://www.cbonds-congress.com/events/101/


Теги: | облігації | інвестиції | Cbonds | борговий ринок | стратегії |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.