Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Біткоїн перевищив $25 тис. вперше з червня


15.08.2022 13:53

Найпопулярніша криптовалюта Bitcoin перетнула позначку $25 тис. вперше з середини червня.

Про це повідомляє FinClub з посиланням на Bloomberg.

Зростання ціни на криптовалюту склало 2,2% до $25,031 тис. у перші години з початку торгів 14 серпня. Станом на 6 ранку за нью-йоркським часом ціна склала $24,75 тис.

Зростання Bitcoin вже п’ятий день поспіль пояснюється даними індексу споживчих цін у США, що виявились нижчими ніж очікувалось. Вартість криптовалюти все ще на 46,5% нижча за її ціну на початок 2022 року.

Інша криптовалюта Ethereum зросла на цілих 2% до $2,03 тис., перевищивши $2 тис. вперше з 31 травня через оптимістичні прогнози щодо завершення довгоочікуваного оновлення програмного забезпечення його блокчейна, відомого як Merge.

Нагадаємо, близько місяця біткоїн знаходився в діапазоні близько $20 тис. У червні найпопулярнішу криптовалюту спіткав рекордний обвал. Після чого відтік коштів із криптовалютних інвестиційних продуктів за період 18−24 червня сягнув історичного максимуму − $423 млн.

На тлі обвалу найбільша в США криптовалютна біржа Coinbase Global Inc. оголосила про скорочення штату співробітників на 18%.

 

Джерело: FinClub


Теги: | Bitcoin | криптовалюта | біткоїн |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.