Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Мінфін назвав умови отримання грошей від ЄС та МВФ


28.02.2019 10:39

Міністерство фінансів закликає парламент прийняти пакет законопроектів, необхідних для надання донорської підтримки Міжнародного валютного фонду (МВФ) та Євросоюзу.

У Мінфіні відзначили, що вже на цьому тижні Рада матиме можливість прийняти пакет законопроектів, які дозволять створити в Україні сучасну європейську митницю, ефективніше протидіяти відмиванню доходів та запобіганню ухиленню від оподаткування, захистити інвесторів від зловживань на ринках капіталу, реформувати небанківський фінансовий сектор і забезпечити автоматичний доступ Нацагентства з питань запобігання корупції до реєстрів, необхідних для ефективної реалізації його повноважень.

Міністерство назвало законопроекти, які потрібно прийняти: № 7473, № 9532, № 9417, № 6303-д, № 0202, № 0197, № 7276, № 2413а, а також ратифікувати угоди з MLI та угоди з Катаром.

Ухвалення цих законопроектів стане суттєвим кроком України на шляху євроінтеграції, відкриє доступ до подальшої макрофінансової допомоги Євросоюзу, дозволить продовжити співпрацю з МВФ, дозволить фінансове партнерство з державою Катар, стане потужним сигналом для інших потенційних інвесторів і, як наслідок, сприятиме збереженню макроекономічної стабільності в Україні, вважають в Мінфіні.

 

Джерело: Фінансовий клуб


Теги: | ЄС | МВФ | кредит | Мінфін |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.