Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Розвиток інфраструктури фондового ринку АРІФРУ почало з покращення власної інфраструктури


24.11.2015 17:47

З 15 листопада можливості комунікації з Агентством значно розширені завдяки підключенню додаткових телефонних ліній.

АРІФРУ продовжує реалізацію комплексної програми з покращення взаємодії з емітентами та професійними учасниками фондового ринку. У ході спілкування з їхніми представниками під час роз\\\'яснювальних семінарів, що проводяться по всій території України, з\\\'ясувалася необхідність впровадження додаткових каналів зв\\\'язку з Агентством. У результаті для зручності учасників ринку та полегшення їм телефонного доступу до АРІФРУ було вирішено збільшити кількість телефонних ліній.

Віднині два телефонні номери, один із яких – багатоканальний, вестимуть безпосередньо у відділ по роботі з клієнтами АРІФРУ. Це дозволить розмежувати телефонні потоки, що, у свою чергу, заощадить час на перемиканнях, позитивно відобразиться на зайнятості лінії та комунікаціях із держустановою.

«Ідучи назустріч численним проханням і побажанням, ми вирішили проблему перевантаженості телефонних ліній шляхом розширення діапазону номерів. Упевнений, що дане рішення істотно поліпшить наш діалог і взаємовідносини з учасниками фондового ринку. Наступним кроком у реалізації програми зі взаємодії з ними стане оновлення офіційного сайту АРІФРУ – smida.gov.ua – єдиного інформаційного масиву даних про фондовий ринок. Сайт стане зручнішим і зрозумілішим для користувачів. Робота в даному напрямі вже ведеться», – відзначає голова АРІФРУ Юрій Бойко.
Із 15 листопада 2010 р. телефонувати до ДУ АРІФРУ можна також за наступними номерами:

 

  • +38 (044) 498-38-15, +38 (044) 498-38-16 – відділ по роботі з клієнтами;
  • +38 (044) 287-56-70 – приймальня;
  • +38 (044) 287-56-73 – факс.

 


Окрім цього, для звернень учасників фондового ринку також функціонує адреса електронної пошти office@smida.gov.ua


Теги: | АРИФРУ | инфраструктура | развитие | телефоны |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.